Lördag 4 Maj

Publicerad 2013-05-04

 
Idag åkte Sören till Stockholm för att gå på hockey ikväll. Sverige - Tjeckien. Så jag fick klara mig själv i stallet idag. Men det gick bra! Revbenen blir bara bättre och bättre. Kände nästan inget alls under mockning och dom andra stallsysslorna. Blackie fick gå ett litet pass på banan. Red igenom debutant programmet. (Fälttävlansdressyr) Och jag hade nästan hellre ridit dressyren på honom än på Mere på våra kommande starter. Han är så mycket mer stabil och fin i formen. Sen är vi ju inte jätte samspelta. Men fiin är han iallafall Blackie. När vi ridit klart på banan skrittade vi av ner till sjön. Blackie var väldigt tveksam till att gå ner till vattnet. Det är en ganska brant backe ner till själva stranden. Och strandremsan (sanden) är inte jätte bred, givetvis beroende på vattennivån, men ganska ofta är det bara 2-3 meter och sen börjar vattnet och väldigt ofta blåser det "motvind" oxå, så då blir det ju nästan bara vågor direkt nerdanför backen. Så dom flesta hästar tycker att det är lite läskigt. Blackie vände några gånger, jag vände tillbaka och sen kom vi ner och i vattent - helt själva! Väldigt stolt över Blackie! =) 
Mere fick gå ut med Elin & Dolly och Cissi & Medina på en uteritt! Hon var lite....ja...överpigg..! Hade väldigt svårt att slappna av och tyckte både att det var extremt roligt att komma ut och att det gick extremt sakta framåt... Mere i ett nötskal! Ett litet dike som endast kräver ett enkelt kliv över = världens hopp. Rida igenom lerigt/vatten (stor pöl) =  full galopp igenom. (vi skulle skritta, men hon bara tog av...) Skritt = galopp. Trav = Galopp. Galopp = galopp. Ja, galopp galopp galopp! Det var allt Mere ville göra idag. Men glad var hon iallafall! Alla stallsysslorna gick bra, att rida Blackie gick bra men en ridtur på Mere är inte det bästa för revbenen! ;) Puh! Men älskar den lilla hetsiga hästen iallafall! <3 
Imorrn får vi se vad som händer. Blackie kommer få gå ett lätt pass i och med att han inte gått så mycket. Med Mere får vi se! Ska ringa o kolla om Mantorp har öppnat deras terrängbana så vi kan åka dit och träna lite nångång, för shit vad jag vill rida terräng!! Sen har jag utsläppet imorrn...själv...depp... Nerrå!  Det går att bra det oxå! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Arkiv

Prenumerera och dela