Fredag 3 Maj

Publicerad 2013-05-03

 
Idag red jag! Guud va roligt det var. Fast det gick inte riktigt så smärtfritt som jag trodde. Gjorde fruktansvärt ont efter ett tag. Men skitsamma. Nu har jag inte speciellt ont så jag tror inte det är någon fara eller att man kan göra det värre iaf. 
Mere fick gå i paddocken. Hon kändes helt ok, men lite tjaffsig och otålig. Jag kunde ju inte riktigt rida ordentligt men hon fick lite motion iallafall. Sedan skrittade vi av ner till sjön, där hon fick gå o plaska lite och kyla benen. Men hon är sååå framåt! Och hetsig och otålig... men det kommer hon nog alltid att vara min lilla Mereli! Allt ska gå fort och hon hatar att vänta! Men hon är inte stressad eller så, utan mer bara otålig.
Och så Blackie då. Hur underbart duktig är inte den hästen?! Han har inte blivit riden på 2 veckor. Han har ju haft lite andra aktiviteter för sig, men inte jätte mycket. Men man bara hoppar upp och han går där han ska. Inga problem. Red ett väldigt kort pass i paddocken, i alla gångarter och skrittade även ner med honom till sjön där han fick kolla in vattnet. Sören var med och ledde honom fram till vattnet, men sen gick han allt i själv. Han är otroligt lugn och cool med sånna saker! Stor guldstjärna till honom idag!
Hur bra som helst att man kan rida ner till sjön och och kliva i lite. Dels för att det är bra träning till terrängen men också att kyla benen. Det tar bara ett par minuter från ridbanan till sjön, så perfekt att bara gå i där när man skrittar av. =)
 
Som sagt, en otålig Mereli. =)
 
 
 
Duktig!
 
 
Blackie kollar in Karlskoga, (som ligger längst hela sjökanten på andra sidan.)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2013-05-03 23:43:14

Haha, så söt Blackie är på sista bilden!! :D
Han ser helt fascinerad ut av utsikten! :P
Mere verkar inte vara ett dugg rädd för vatten iaf, hihi.

Svar: Haha!! Ja han är väldigt utrycksfull! ;) Ne, Mere bryr sig verkligen inte ett dugg! Riktig fälttävlanshäst! ;)
Alexandra None

Postat av: Cindy

Publicerad 2013-05-05 21:42:41

Det var inga vattenrädda fullblod där inte! Inte direkt som Sequel och Gala uppe i gryten första gången:)

Svar: Hahahaa!! Nej verkligen inte! Shiet vilken tid det tog med dom.....;) haha! xD
Alexandra None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Arkiv

Prenumerera och dela