Fint väder!

Publicerad 2013-03-07

 
Precis som önskat! Skolan imorse då, gick helt okey! Sedan åkte jag till arbetsförmedlingen för så kallad uppföljning. Sen till stallet!
Tog av täckena på Mere & Blackie, så dom fick lufta pälsen lite. Ojj vad dom vart busiga! Haha!!
Mere fick gå ut en tur tillsammans med Mia & Nikita. Vi körde lite skritt och trav och när vi vände hemåt körde vi galopp en ganska lång sträcka. Mere kändes jätte fin, mjuk och trevlig i munnen. Jag gjorde några enstaka byten, hon blir bara bättre och bättre. Galoppen kan hon gå super samlat i så hon kan nästintill stå på stället och galoppera! Och det är ju så jäkla kul när man tex sitter och skrittar och bara kan dra bak "ytterskänkeln" lite så fattar hon lugn samlad galopp i fin form och känns bara riktigt välriden! (För en gång skull!;)) Hon är så himla rolig att rida verkligen! Visst hon är svår i munnen och lite för framåt ibland. Men hon är ju så jäkla stark och smidig i kroppen! Dessutom har vi blivit så mycket mer samspelta med varandra nu. Så riktigt rolig tur på henne!=)
Blackie fick som vanligt gå ut, lite knövel just vid stallet när vi skulle iväg, men han gav sig fort idag. Som vanligt mjuk och trevlig i munnen. Vi travade och tog en liten galopp! Ihhh!! Han är vekligen helt okomplicerad när han är på det humöret, gör precis allt man ber om, inga konstigheter alls! Benen känns jätte fina, helt kalla och inget svullet eller liknande, trots att han faktiskt har härjat en del i både hagen och på ridturerna. Så det är nog ingen fara att sättta igång honom lite mer. =)
 
Haha, Mere & Blackie busar i hagen!
 
 
Blackie!
 
 
 
Mere vinner lätt innan Medina och efter henne, som trea Blackie!
 
 
Mitt hjärta smälter, är hon inte så underbart fin! <3 Mereli.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lovisa

Publicerad 2013-03-08 19:23:05

Haha va myys!! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Arkiv

Prenumerera och dela