Hoppning, Lindesberg 23 Juni

Publicerad 2013-07-20

 
Den här dagen var jag inte alls nöjd med ridmässigt. Vi fick inte alls någon bra känsla. Mere var tjaffsig och aningen stressad i ridningen. Och jag red pissdåligt! Det vart bara av och på hela tiden. Antingen bet hon sig fast i bettet eller så släppte hon bara helt. Dock var hon supercool mellan klasserna och med det runt omkring. Stod nästan o sov när vi väntade på andra klassen, vilket är otroligt skönt. Tidigare har hon vart lite stressad och hållt på med bettet och huvudet konstant. Den här gången var hon som sagt mycket lugnare. Hon har bara blivit bättre och bättre med det. Fast när vi gjorde iordning henne för att åka hem var hon helt hysterisk över alla flugor och bromsar. Hon är så himla känslig med sånt.
 
90 cm Clear Round: Hon var väldigt framåt och jag var väldigt tillbaka i min ridning. Ingen bra kombination alltså. Fick en rivning.
 
 
 
100 cm Avd. B: Katastrofal ritt, vi hade ingen samspel överhuvudtaget. Fick två rivningar. Jag satt och bara höll i henne enda fram till hindret, klart hon inte kan hoppa ordentligt då. Näe fy, ingen lyckad ritt.. 
 
 
Här skötte hon sig iallafall bra! Så himla duktig, nu syns inte det på bilden, men det är en massa hästar och folk runt omkring och endå kan hon stå så avslappnat. <3 Stort för att vara Mere!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Lovisa

Publicerad 2013-07-28 13:06:40

Va trist att det inte funkade denna dag :/ men ibland måste man ha bakslag för att kunna ta sig framåt! :) så det kommer gå bättre och bättre! Men sen har hon ju blivit lugnare mellan klasserna, va skönt! :)

Svar: Joo det är ju så, går ju både upp och ner som allt annat! Ja, något positivt! ;)
Alexandra None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Arkiv

Prenumerera och dela