Mere, Mars 2012

Publicerad 2013-02-21

 
I mars började nog Mere testa mig en del. Det var lite samma som Blackie hålls med nu, men hon var inte lika hysterisk som han, men lite så att hon inte skulle gå fram. Vi fortsatte med att hoppa lite mer och tränade med bommar. Men hon vart ofta stressad då och vi hamnade ofta i ett hörn där hon vägrade gå framåt och ville också  bara vända. Men bara man fick henne emot hindret hoppade hon jätte bra och försökte verkligen, men det var just emellan hindren som var problemet. 
 
Men hon vart mycket mindre orolig i munnen och började ta mer o mer stöd.
 
 
 
 
Men i galoppen fick vi inte alls något trevligt stöd, antingen var det huvudet rakt upp eller så körde hon nosen i bogen, och bara spände sig. Och bet sig fast i bettet. 
 
 
Det var också i mars som vi var och hoppade på terränghinder för första gången. Mere skötte sig otroligt bra! Hoppade allt! Vid ena vattnet vart hon lite "vrång" men jag tror hon tyckte att botten var obehaglig, för den var ganska djup och dyig, om man säger. Men hon vart som sagt stressad emellan hindren. Och det blev att hon bara körde upp huvudet och la det åt höger, och bara sprang. Men redan då så kände jag bara att hon skulle kunna bli så otroligt fin i terrängen!
 
Nerhopp.
 
 
Så duktig tjej så!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Arkiv

Prenumerera och dela