Dålig uppdatering

Publicerad 2013-08-14

 
Det har verkligen vart fullt upp nu ett tag. Ska skriva om terrängen i trossnäs och vi var även på fälttävlan i Enköping i helgen. Blackie har vart till mantorp för första gången och hoppat terränghinder, så det blir det film på, när det finns tid. Den här veckan jobbar ja dubbelt. 6.30-16.00 i Karlskoga och 16.30-24.00 i Hasselfors. Så Sören har fått tagit hand om hästarna. Mere har fått lite ledigt den här veckan. Vilket jag tror är bra för henne, hon har verkligen gått ordentligt nu ett tag. Blackie därimot får rasta sig med lite longering av Sören. Han ska nämligen på en startfälttävlan på söndag! Spännande! =)
 
 

Kommentarer

Postat av: Camilla

Publicerad 2013-08-14 14:34:42

Åååå du gör mig så nyfiken! Älskar ju att titta på dina filmer från träningar & tävlingar! :) *håller tummarna för att det snart kommer en film*
Duktiga Blackie som ska ut på äventyr också! Det går verkligen framåt för er :)

Svar: Haha, ja måste verkligen försöka fixa filmerna snart! Ja Blackie börjar bli riktigt fin o duktig måste jag sejja! Men du och Rocky har ju gjort enorma framsteg, så roligt att läsa om er! :) Bra sadel du har köpt oxå förresten! Grymt skön att rida i iaf! ;)
Alexandra None

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Arkiv

Prenumerera och dela