Laserbehandling

Publicerad 2012-04-09


Idag fick Merelisan laser. Främst för henne överben dåra, hoppas på att få ner de för det e ett rejält överben hon fått.

Laserbehandling gör så att läkningsprocessen går snabbare samt är lite smärtstillande. Lillette som skötte behandlingen tyckte vi skulle köra rätt intensiv behandling till o börja med, så vi bestämde tid på onsdag igen.
Överbenet är ju inget som Mere haft ont av, men nu när hon ska behandlas kan det göra så att inflammationen först blir lite värre innan det blir bättre, så då ska Mere bara få ta det lugnt ett tag nu.
Tror hon behöver det oxå, hon har inte haft många lediga dagar sen hon kom till mejj, väldigt nyttigt för hennes huvud dessutom!
Lillette tog då mest runt om/på överbenet, men sen kunde hon inte låta bli att känna lite på henne, hon reagerade på några punkter över korset och baktill på höger sida. Annars var hon fin!
Och skötte sejj så bra! =)

Imorrn blir det in till Karlskoga Kommun för arbete, sedan köpa foder till min kära häst för det e heelt slut! Lite dåligt planerat av mejj under påskhelgen... :$

E hon fin eller vad? <3


Kommentarer

Postat av: rööbin

Publicerad 2012-04-09 23:23:52

jätte finö! :)

Postat av: Lovisa

Publicerad 2012-04-10 21:41:48

Jättefin! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Arkiv

Prenumerera och dela